Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Népszerű szoftver 2012

 

 

Támogatott böngészők:

ChromeFirefoxOperaSafari

 

Fresh FTP 5.34

FTP kliensek

A Fresh FTP (File Transfer Protocol) ...több>>>

McAfee VirusScan Plus 2010 4.0.207

Antivírus

 


A McAfee VirusScan Plus proaktív PC-biztonságot kínálva
Winamp 5.5
Winamp 5.5

Audio és video lejátszók

Dvd Decrypter 3.5.4.0
Dvd Decrypter 3.5.4.0

DVD/CD író programok

uTorrent 1.8
uTorrent 1.8

Fájlcserélõ programok

Defraggler 2.08.373

Ingyenes magyar nyelvű program, mellyel hatékonyan és gyorsan elvégezhetjük merevlemezünk töredezettség-mentesítését. Előnye többek között kis mérete, és rendkívül egyszerű kezelhetősége. Megfelelő NTFS, FAT32 kezelésre, és 64 bites rendszerekhez is tökéletes.

 
 

Avant Browser 2012 Build 16

Az Avant Browser ingyenes, gyors webböngésző. Jellemzői: felhasználóbarát felület, alacsony memóriahasználat, beépített letöltésvezérlő, privát böngészés, összeomlás-védelem, reklámok szűrése, kedvencek csoportosítása és online tárolása, popup oldalak, flash animációk, képek blokkolása, stb.

 

CDBurnerXP 4.4.0.2905

A CDBurnerXP egy ingyenes, könnyen kezelhető alkalmazás CD- és DVD-k írására, beleértve a Blu-Ray és HD-DVD-ket is. Támogatja ISO fájlok írását, bootolható lemezek és multi-session CD-k készítését.

2012. január 8. 10:28

 

BitTorrent 7.6.0 Build 26665

Itt a népszerű torrent kliens legújabb, végleges verziója. Sok funkcióval rendelkezik, mégis kevés erőforrást igényel. Egyszerre több állományt is kezelhetünk vele.

TeamViewer 7.0.12541

Itt a TeamViewer új verziója. Ezzel a programmal távvezérelhetjük gépünket. Bármely számítógéphez másodpercek alatt csatlakozhatunk, valamint asztalunkat megoszthatjuk másokkal az interneten. Remek segítség internetes csapatmunkához.

Google Chrome 18.0.1017.2 Dev

Kijött a népszerű böngésző új, fejlesztői verziója. A már jól megszokott funkciókkal, minimalista kezelőfelületével igyekszik kiszolgálni a felhasználókat. Képes a Firefox beállításait és könyvjelzőit importálni.

2012. január 25. 10:35

CCleaner 3.15.1643

Könnyen és egyszerűen kitakaríthatjuk PC-nket ezzel a programmal. Védi az online adatainkat, valamint gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a számítógépet. Rendszeres használatával karbantarthatjuk rendszerünket.

Opera@USB 11.61

Az ingyenes böngésző hordozható, installálást nem igénylő verziója. A program jellemzői: több füles böngészési lehetőség, beépített levelező kliens, hírolvasó kliens, beépített letöltésvezérlő és torrent kliens, RSS és Atom hírolvasó, minialkalmazások.

2012. január 26. 12:02

Rising Pc Doctor 6.0.4.87

Ez az ingyenes spyware írtó program képes az Internet Explorert és a Windows-t helyreállítani a spyware keresés és eltávolítás mellett. Védelmet nyújt a tróják ellen, valamint a veszélyes website-ok ellen, blokkolja őket.

 

xp-AntiSpy 3.98

Az XP-AntiSpy eltávolítja a kémszoftvereket. Különféle jelentéseket, kémfunkciókat, automatikus funkciókat és még rengeteg felesleges dolgot tilthatunk le vele, illetve kikapcsolhatjuk a MSN messengert és a hibajelentéseket.

Ad-Aware Free Internet Security v9.0

Káros és bosszantó hirdetési programrészek, kémprogramok, adatgyűjtők és agresszív hirdetések keresésére szolgál az ingyenes Ad-aware, műfaja egyik legjobbja.

 

QuickTime Plyaer 7.71.80.42

Az Apple lejátszója számos fájlformátummal kompatibilis a .mov kiterjesztésű fájlok mellett. A kiváló minőség mellett könnyen használni, mint valaha. Nem kell külön beállítgatni az egyes dolgokat, a program alapból a legjobb minőséget állítja be. Bármilyen csatlakozási hiba után a rendszer automatikusan újracsatlakozik.

 

Free Hide IP 3.7.7.6

A program segítségével elrejthetjük mások elől IP-címünket, mert kicseréli hamisra. Így online felületen is biztonságban lehetünk, megvédhetjük gépünket a hacker-támadásoktól. Használata ingyenes.

2012. január 31. 09:00